Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

На Харківщині триває робота з погашення податкового боргу

Одним з пріоритетних напрямків роботи фіскальної служби – є організація роботи з погашення податкового боргу. Цьому питанню приділяється велика увага, оскільки узгоджені податкові зобов’язання повинні надходити до бюджету своєчасно.

фото news.dtkt.ua

Так, вжиті в січні заходи дозволили забезпечити до бюджету країни надходження з податків в сумі 30,7 млн грн, в т.ч. місцеві бюджети Харківщини додатково поповнилися на 20,0 млн гривень. Відпрацювання боржників з ЄСВ забезпечило до бюджету в рахунок погашення заборгованості з ЄСВ – 27,5 млн грн.

Податковими керуючими до боржників застосовуються такі заходи, як опис майна в податкову заставу, ініціювання питання заборони виїзду за кордон, підготовка матеріалів до суду, виставлення інкасових доручень, перевірки збереження заставного майна. Лише за січень питання накладення заборони виїзду за межі України ініційовано у відношенні 327 боржників.

В Головному управлінні фіскальної служби регіону відзначають, що вжиття примусових заходів до боржників поповнило бюджет країни в цілому у 2018 році на суму понад 21 млн грн, в т.ч. реалізовано заставного майна на 16,4 млн гривень.

Крім того, в податковому відомстві звертають увагу платників на своєчасність сплати зобов’язань та недопущення податкового боргу.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023