Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

На Харківщині фіскальний сервіс надав понад 362 тисяч адміністративних послуг

За інформацією Головного управління ДФС у Харківській області, в Центрах обслуговування платників (ЦОП) протягом 2018 року було надано понад 364,5 тис. послуг, у тому числі адміністративних – 362,2 тис.

Наше завдання – своєчасне та якісне надання послуг, що відповідають очікуванням платників. Комфортність, комунікація та компетентність – основні принципи роботи. Кожен відвідувач отримає необхідні послуги, – відзначають в ГУ ДФС області.

На Харківщині фіскальний сервіс надав понад 362 тисяч адміністративних послугНа сьогодні в м. Харкові та області працюють 27 ЦОП. В них платники мають змогу звернутися для отримання консультаційних, інформаційних, адміністративних послуг та подати податкову звітність.
Вже традиційно найпопулярнішою залишається послуга видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Так, протягом 2018 року в ЦОП області надано понад 123,6 тис. реєстраційних номерів. Крім того, серед поширених адміністративних послуг значне місце займають послуги: видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків (отримали майже 51 тис. платників); надання витягу з реєстру платників єдиного податку (понад 42,8 тис. послуг); реєстрація платника єдиного податку (39,8 тис. послуг). Отримати послуги, які належать до компетенції Державної фіскальної
служби, можливо і в найбільшій комплексній установі з надання адміністративних послуг в країні, який був відкритий у вересні 2017 року за участі Президента України. Протягом 2018 року фахівцями ГУ ДФС у Харківській області в Регіональному Центрі адмінпослуг надано 170,9 тис. послуг.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023