Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

На Харківщині дев’ятикласниця знущалася над котом – поліція розпочала досудове розслідування

Відео, на якому дівчина штовхає ногами кота, опублікували в харківських ТГ-каналах.  Із заявою  відповідною заявою щодо жорстокого поводження з тваринами до поліції звернулась харків’янка.

Слідчі розпочали досудове розслідування.

Поліцейські встановили, що в правопорушенні підозрюють 15-річну ученицю 9-го класу однієї з шкіл Чугуївського району. Інцидент із твариною відбувся ще в листопаді. Під час прогулянки з 14-річною подругою дівчина помітила кота та з невідомих причин почала з нього знущатись, вдаривши його ногою. Подруга знімала правопорушення на мобільний телефон. Вже при спілкуванні з поліцією свої дії підліток пояснити не змогла та зазначила, що шкодує про вчинене. Тварина жива, кіт втік від школярки.

Слідчі дії тривають. Нагадаємо, що за жорстоке поводження з тваринами Кримінальний кодекс України як максимальне покарання передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023