Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

На Харківщині викрили транснаціональне організоване угруповання наркоторговців

Кокаїн на півтора мільйона гривень. У Харківській області затримали збувачів наркотиків. Служба безпеки викрила транснаціональне організоване угруповання торговців, як стало відомо Вісті Ньюс. Після багатоетапної операції було встановлено, що поставки кокаїну йшли з однієї з країн Європи. В Україну їх ввозили кур’єри великими партіями.

На Харківщині викрили транснаціональне організоване угруповання наркоторговцівТак попередньо були зафіксовані продажі кокаїну та психотропу екстазі. А саме затримання дилера відбулося, коли той продавав чергову партію. Її оцінив у 30 тисяч євро. У чоловіка вилучили три поліетиленові пакети з кокаїном загальною вагою понад триста грамів. Ціна пакунків на “чорному ринку” сягає майже півтора мільйона гривень. Кур’єру вже оголосили підозру за двома статтями: контрабанда наркотичних засобів в особливо великих розмірах і збут в особливо великих розмірах. У прокуратурі інформують, придбаний товар наркодилер зберігав у себе вдома. Клієнтів знаходив через особисті контакти у середовищі наркозалежних людей. Встановлено, що навесні цього року він продав за 6 тис. доларів США 50 г кокаїну та більше 200 пігулок амфетаміну.

32-річному зловмиснику суд обрав як запобіжний захід тримання під вартою з правом внесення застави у сумі понад 1,4 млн грн. Максимальна санкція статті передбачає 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023