Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

На Харківщині в пожежі загинула родина: матір з двома дітьми

Страшна трагедія на Харківщині. В пожежі у Новій Водолазі загинула матір та двоє дітей. Про те, що горить будинок ДСНСникам повідомили сусіди родини, як з’ясували Вісті Ньюс. Коли ж на місце прибули рятувальники вогонь охопив вже коридор, одну кімнату та кухню. У кімнаті, куди не дійшло полум’я вогнеборці знайшли три тіла – 42-річної жінки та двох 5-річних дітей. Ніхто з трьох вже не дихав. Вже на вулиці медики констатували смерть родини. Крім цього, соціальні служби повідомили силовикам, що родина була неблагонадійною і перебувала на обліку.

Ігор Лупандін, начальник відділу агітаційно-пропагандистської роботи ГУ ДСНС в Харківській області:

Накануне этой трагедии мама это женщины взяла у нее еще троих детей и увезла их в город Харьков, старших детей. Так же стало известно, что эта женщина накануне была лишена родительских прав. Ну и как я говорил, что по данным соседей, в том числе и по социальным службам, эта женщина вела антисоциальный образ жизни. Имеется ввиду, злоупотребляла спиртными напитками и конечно была определенная угроза трагедии. На сегодняшний день, с первого января по 14 января при пожарах погибло 13 человек. Двое из них дети.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023