Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

На Харківщині у приватному домі розірвався снаряд, є загиблі

У результаті події власник помешкання 38-річний житель райцентру загинув на місці.  Трагедія  сталася 23 жовтня о 18:50 у місті  Мерефа. До Харківського відділу поліції надійшло повідомлення зі служби “102” про те, що на городі приватного домоволодіння стався вибух.  Про це повідомив відділ комунікації поліції Харківської області .

За вказаною  адресою виїжджало керівництво відділу, слідчо-оперативна група, рятувальники, працівники слідчого та вибухотехнічного управлінь.

В ході огляду місця події було встановлено, що за вказаною адресою стався вибух осколкового снаряду, внаслідок якого загинув господар домоволодіння. Осколки пошкодили паркан та  вікна будинку.

Зі слів сусідів  поліцейські з’ясували, що бачили інколи власника помешкання з металошукачем. З місця події вилучені фрагменти з металу, які направлені на дослідження. Факт події внесений до Журналу єдиного обліку правопорушень. Усі обставини  події  встановлюються.

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023