Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

На Харківщині пасажир погрожував таксисту підірвати себе

На Харківщині за розпорядженням керівництва обласного главку поліції у дію було введено спеціальний план «Грім». В результаті швидких та чітких дій правоохоронних структур області ситуацію вдалося врегулювати без трагічних наслідків.   Про це  повідомив відділ комунікації поліції Харківської області.

Подія сталася 24 жовтня неподалік митного поста «Гоптівка». До працівників поліції, які несли службу на стаціонарному посту, звернувся таксист. Він повідомив, що у його автівці знаходиться неадекватний пасажир, який  погрожує себе підірвати. На місце події терміново вирушили керівництво ГУНП в Харківській області, слідчо-оперативна група Дергачівського відділу поліції, експерти-вибухотехніки, кінологи, представники СБУ, рятувальники та медики.

Як розповів начальник ГУНП в Харківській області Олег Бех, після перемовин правоохоронцям вдалося відчинити автівку та затримати чоловіка. Встановлено, що він 1985 року народження, має два паспорти громадянина України. Жодних вибухових речовин або пристроїв при ньому виявлено не було. У пакеті, де, нібито, знаходилася вибухівка, поліцейські виявили літературу на релігійну тематику. Зараз працівники поліції проводять необхідні слідчі дії та встановлюють усі обставини події.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023