Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

На Харківщині нові випадки кору: 4 захворілих

У Харківській області нові випадки кору. Медики говорять про ще 4 захворілих, як з’ясували Вісті Ньюс. Остання госпіталізація була проведена у понеділок. Тож діагноз ще підтверджують вірусологи, але наразі достеменно відомо, що кір на Харківщину привезли з інших міст і навіть країн.Троє дорослих мешкають у Харкові, четвертий пацієнт із Мерефи, це 12-річна дівчинка. Усі захворіли знаходяться в інфекційних лікарнях, їхній стан середньої важкості. Наразі в регіоні вже зафіксовані 8 завезених випадків кору, і про епідемію, на щастя, не йдеться. Перший випадок в області цьогоріч зареєстрували в січні в Сахновщинському районі.

Олена Іванова, гол. спеціаліст відділу спецперевірок та фармації обласного управління охорони здоров’я:
Одна людина була на відпочинку в Єгипті, одна була студентка у Польщі, і один був у відрядженні в місті Києві. Усі вакциновані, мають по 2 щеплення, і дорослі, і дитина.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023