Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

На Харківщині кілька родин переселенців отримають житло

У Харківській області  переселенці  отримають соціальне житло, як стало відомо Вісті Ньюс. Новий дім людям, які перебралися з Донбасу, обіцяють у Краснограді. Кошти на зведення квартир надали німецькі інвестори. Коли сім’ї відсвяткують входини дізналися наші журналісти.

Замість забутої будівлі лабораторного корпусу дослідної станції сільгоспінституту новий дім для 12 родин. У селищі Дослідне вже в листопаді соціальне житло отримають сім’ї переселенців.

Максим Володимир, Красноградський міський голова:
На Красноградщині нові квартири отримають 12 сімей переселенців зі сходу країни.
Будівлю під соціальне житло для ВПО в селищі Дослідне реконструювали коштом німецьких партнерів.

У будинку збудували 4 двокімнатні квартири на 45 кв. м і 8 однокімнатних квартир по 26 кв. м. Входини святкуватимуть родини, що почали життя на новому місці – в Краснограді або районі. Будівлю під соціальне житло для ВПО реконструювали коштом німецьких партнерів.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023