Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

На Харківщині дрібні підприємці отримують автотранспорт у лізинг в ПриватБанку

У Харківській області дрібні підприємці все частіше звертаються до ПриватБанку по кредити на автотранспорт. ПриватБанк надає таку можливість через лізингову схему. Лізинг транспорту – це право придбати вітчизняні чи імпортні авто для бізнесу з мінімальним пакетом документів і без додаткової застави. Обраною технікою можна користуватися відразу після укладання лізингової угоди. А у власність вона переходить після виплати вартості автомобіля.

“Підприємці можуть придбати нову та вживану техніку, – розповідає керівник напрямку малого та середнього бізнесу ГРУ ПриватБанку у Харківській області Наталія Найпак. – Це можуть бути легкові авто, мікроавтобуси та вантажівки. Рішення про можливість фінансового лізингу банк приймає за півгодини. Ще підприємців у цій схемі приваблює те, що для укладання угоди потрібні лише дві довідки: податкова декларація та довідка платника податку. Відсутні додаткові комісії, є можливість дострокового безкоштовного погашення платежів. А ще відшкодовується ПДВ”.

Строк лізингу може складати від 12 місяців до 5 років. Можна придбати відразу кілька автомобілів. Кредитна ставка – 18% на нові авто та 23,9% на вживані.  Якщо техніку беруть саме для бізнесу, то реальні відсотки стають ще меншими. Мікроавтобус або вантажівка починають відразу заробляти, що дає змогу розраховуватися за лізинговою угодою достроково. Через те, що відсотки нараховуються лише на залишок заборгованості, це суттєво зменшує вартість кредиту.

За останній квартал 2017-го року 20 підприємців Харківській області придбали автотранспорт у лізинг. Кількість звернень до ПриватБанку по кредити на таку техніку постійно збільшується.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023