Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

На Дніпрі серед крижин рятували невдаху-рибалку

28 лютого о 15:35 до оперативно-координаційного центру Управління надійшло повідомлення про рибалку, який провалився під лід та почав тонути на річці Дніпро.

Як з’ясувалося, перебуваючи на риболовлі в районі мосту, 69-річний чоловік відчув, як навколо нього розпочався рух криги. Схопивши рибальське знаряддя чоловік чимдуж кинувся до берега. Проте подолати небезпечну ділянку йому не вдалося і він провалився під лід.

Про подію до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС повідомили інші рибалки, які знаходилися на безпечній відстані від місця події. За викликом, на порятунок рибалки оперативно прибув катер на повітряній подушці «Пегас» із водолазами відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління. Виловивши серед крижин невдаху-рибалку, водолази доставили його до берега, де на нього чекали лікарі швидкої медичної допомоги.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023