Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Мукачево: Наркотеплиця та стрілянина у правоохоронців

Десятки кілограмів наркотиків і стрільба в поліцейських. У Мукачево двоє братів облаштували масштабну наркотеплицю, а під час затримання чинили опір, як стало відомо Вісті Ньюс. Один із ділків втік і зараз перебуває у розшуку.

До мукачівського будинку правоохоронці прийшли за підозрою у зберіганні наркотиків. Але виявили не тільки зілля, придатне до вжитку, а й окремо – наркотеплицю. На городі був обладнаний парник із системою вентиляції. У підвалі господарі обробляли стебла коноплі, різали та фасували травичку. Усі приміщення для наркобізнесу були закриті для сторонніх. Під час проведення слідчих дій двоє братів напали на правоохоронців, застосували ніж і травматичний пістолет. Затримати вдалося тільки одного з чоловіків – 28-річного підозрюваного. Інший наразі у розшуку.
Анатолій Шкирта, заступник начальника ГУНП в Закарпатській області:
Вдалося втекти. Наразі тривають розшукові заходи. Дана подія також внесена в ЄРДР – це частина 3 ст. 307 Кримінального кодексу “зберігання наркотичних засобів в особливо великих розмірах” і також ч. 2 ст. 310 ККУ “це опір, а також спричинення тілесних ушкоджень працівнику поліції під час виконання ним обов’язків”.
Усього з домоволодіння вилучили майже 80 кг наркотиків: “шишки” коноплі, листя і стебла марихуани. Чоловіки жили в господі разом із матір’ю, остання нічого не знала про протиправну діяльність синів. У справі триває слідство.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023