Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Міська лікарня Курахово отримала сучасне медичне обладнання від Благодійного фонду ПриватБанку

Вже втретє міська лікарня Курахово приймає подарунки від Благодійного фонду “Допомагати просто!”, що заснований ПриватБанком. Цього разу для реанімаційного відділення надійшли приліжковий монітор пацієнта BSM-3562, два пульсоксиметри Rad 8, два аспіратори ATMOS 161 Aspirator DDS, два насоси шприцеві інфузійні Aitecs 2016. Це високотехнологічне приладдя європейського виробництва на суму майже 550 000 гривень. Сучасне обладнання суттєво полегшить та підвищить ефективність роботи медперсоналу, прискорить процес лікування, зробить його більш щадним та менш затратним.

Наприклад, приліжковий монітор дозволить дистанційно контролювати стан важкохворих. Пульсоксиметр допомагає визначати відсотковий вміст кисню у крові пацієнта та дає зрозуміти коли варто підключати його до апарату штучної вентиляції легенів, контролює роботу серця та легенів під час вводу лікарських препаратів. Інфузійний шприцевий насос дозволяє вводити надчіткі дози медичних препаратів, наркозу. Аспіратор розроблений для застосування в реанімаційних відділеннях для санації трахеї та бронхів у пацієнтів, які знаходяться на ШВЛ і у новонароджених, в ендоскопії, а також може застосовуватися для індивідуального догляду у пацієнтів з постійною трахеостомою.

“Новенькі апарати – це просто фантастика! Вже весь світ давно використовує автоматичні медичні прилади. Нам же залишалося про це тільки мріяти. Ми дуже вдячні Благодійному фонду і ПриватБанку, що, завдяки їм, лікарня не залишається осторонь прогресу. Ми вже отримували від фонду допомогу більше, ніж на 1 000 000 гривень. Нові надходження дуже допоможуть нашим лікарям та медсестрам, а, головне, врятують не одне життя”, – коментує подію головний лікар міської лікарні Ігор Корчак.

Заступник міського голови Курахово Роман Романець відзначив соціальну спрямованість роботи фонду і ПриватБанку в цілому, висловив сподівання на подальшу співпрацю міської громади і фінустанови.

Фонд “Допомагати просто!” ніколи не працював для галочки, – наголосив заступник директора фонду “Допомагати просто!” Антон Дорожан. – Ми є прихильниками реальної допомоги, прислухаємося до думки лікарів, профільних фахівців. Фонд постійно вивчає потреби медзакладів, намагається їх задовольнити. Ми не обмежуємося допомогою лише лікарням. Різноманітне обладнання, медикаменти, засоби захисту отримують дитячі будинки, військові шпиталі, бійці, які боронять нас на Сході України. Все це можливо завдяки благодійникам. Допомагати насправді просто. І пам’ятайте, що маленької допомоги не існує. Кожна гривня важлива і буде спрямована на реалізацію цільової програми і, врешті-решт, може врятувати чиєсь життя.

Долучитися до добрих справ і зробити внески у фонд  дуже просто. Бажаючі можуть перерахувати гроші на благодійність на сайті фонду blago.privatbank.ua, в інтернет-банку Приват24, зокрема і через мобільний додаток, у будь-якому банкоматі або терміналі ПриватБанку на всій території України. Робота фонду “Допомагати просто!” максимально прозора. На сайті можна побачити на які програми триває збір коштів, відслідкувати скільки грошей вже зібрано і куди їх перераховано. Кожен благодійник отримує повідомлення про те, як були використані його гроші. Сьогодні у фонду понад 1,4 млн меценатів, які вже пожертвували на благодійні програми більше 100 млн грн.

Джерело

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023