Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Міс Харків-2019 стала Діана Ковтун

У Харкові нова королева. 31-го травня на сцені Victory concert hall відбувся фінал конкурсу «Міс Харків» 2019. За титул і корону боролися 8 фіналісток, після більше ніж півроку напруженої підготовки. Головна корона дісталася 21-річній Діані Ковтун, студентці Харківського національного університету міського господарства. Яна Кумар, Карина Дроботенко стали 1-ою і 2-ою віце-міс відповідно.

Підсумки конкурсу підбило компетентне журі, до складу якого увійшли представники модельного бізнесу, індустрії краси, а також Харківської міської ради. Конкурс є міською іміджевою програмою і проводиться з 2004 року. До слова, одне з двох найкращих досягнень всій Україні принесла переможниця Міс Харків 2012-го року – Діана Гаркуша. Дівчина у 2014-тому стала другою віце-міс Всесвіт – підкреслила його організаторка Марина Вакуленко.

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023