Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

МАУ відкриває рейси до Ізміра, Софії та Бухареста

В період літньої навігації 2019 року авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» розширить географію польотів у Південно-Східній Європі та розпочне виконання власних прямих рейсів до Ізміра, Софії та Бухареста.  Про це повідомила прес-служба авіакомпанії МАУ.

Запуск нових рейсів з Києва до Софії та Бухареста заплановано на початок літнього сезону – 31 березня 2019 року, а дістатися з Києва до Ізміра пасажири зможуть, починаючи з 15 червня 2019 року. Квитки можна придбати на сайті, в касах і контактному центрі авіакомпанії МАУ, а також у спеціалізованих агенціях.

Польоти з Києва до Софії виконуватимуться щоденно на регіональних літаках Embraer-145. Водночас на маршрутах Київ-Ізмір та Київ-Бухарест використовуватимуться середньомагістральні повітряні судна Boeing 737-800 Нового покоління.

Мінімальна вартість перельоту в один бік з урахуванням податків та зборів складатиме 591 гривню* за умови завчасного бронювання.

Також в період літньої навігації МАУ планує збільшити інтенсивність польотів на вже існуючих напрямках. Зокрема, з 31-го березня 2019 року рейси між Києвом та Дніпром виконуватимуться тричі на день, між Києвом та Одесою – тричі на день, між Києвом та Будапештом – двічі на день.

 Плани компанії на 2019 рік передбачають подальше розширення географії польотів. Завдяки новим рейсам українці отримають можливість відвідати Болгарію, Румунію, а також відкрити для себе нові куточки Туреччини. В свою чергу, іноземні пасажири зможуть завітати до України або ж скористатися широкою маршрутною мережею МАУ з рейсами до міст Європи, Азії, Близького Сходу та Північної Америки зі зручною пересадкою в Міжнародному аеропорту «Бориспіль, – зазначила директор з комунікацій МАУ Євгенія Сацька.

Ціна може відрізнятися залежно від напрямку та змінюватися відповідно до коливань курсу гривні відносно долару США.

Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» заснована у 1992 році. 100% акцій МАУ перебувають в приватній власності. Авіакомпанія з’єднує Україну з понад 50-ма містами та ключовими пунктами Європи, Азії, Америки, Африки, Близького Сходу і країн СНД та забезпечує стикування з маршрутами авіакомпаній-партнерів до більш аніж 3 тисяч міст світу. Сьогодні до складу флоту МАУ входить 45 авіалайнерів різних модифікацій, включаючи 30 середньомагістральних Boeing 737 NG із середнім віком 8,7 років. Середній вік парку МАУ – 11,3 роки. МАУ виконує понад 1100 регулярних рейсів на тиждень. Базовим аеропортом є Міжнародний аеропорт «Бориспіль» (KBP). Докладну інформацію про МАУ можна отримати на сайті авіакомпанії.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023