Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Масштабна ДТП під Харковом: Кілька автівок зіткнулися та перекинулися, є загиблі

Під Харковом, за мікрорайоном Рогань у четвер зранку кілька автівок зіткнулися та перекинулися, як стало відомо Вісті Ньюс. Водій автомобіля «Volkswagen Transporter» на обледенілій ділянці дороги втратив керування та перекинувся на дах. Після цього поруч перекинувся та вилетів у кювет автомобіль «Seat Ibiza». Ще за кілька хвилин 30-річний водій автівки «Kia Rio» не впорався з керуванням, його авто теж перевернулося на дах і скоїло наїзд на жінку-пішохода, що вийшла на проїжджу частину54-річна потерпіла від отриманих травм померла на місці. Машина ж далі влетіла у «Volkswagen Transporter».


П’ята автівка їхала в зустрічному напрямку, керманич «ВАЗа», намагаючись уникнути зіткнення, застосував екстрене гальмування і машина теж перекинулася. 5 потерпілих віком від 30 до 50 років з забоями та саднами забрала швидка. Медики оцінюють їх стан здоров’я як задовільний. Поліція відкрила провадження щодо порушення норм, які стосуються убезпечення дорожнього руху. Відповідним службам може загрожувати до 5 років позбавлення волі.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023