Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

МАСО “Слобожанський”: Концерт “Володимир Козлов: Vidverto…” (14.02)

Молодіжний академічний симфонічний оркестр «Слобожанський» презентує нову святкову програму Володимира Соколова «Vidverto…».

«Коли співає він, то замирає серце», – так про голос Володимир Козлова говорять його постійні слухачі.

Глибокий, інтимний, наповнений силою та почуттями баритон Володимира – один з найбільш затребуваних голосів у Харкові. Його репертуар вражає. Від класичних оперних арій до найкращих шедеврів естради і джазу.

Без нього не обходиться майже жодна прем’єра в харківських театрах. Його талантом захоплюються не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Фахівці з вокалу в Китаї, Італії, Португалії високо оцінили майстерність харківського співака на міжнародних конкурсах.

Що чекає на вас 14 лютого? Звісно ж кохання… Володимир Козлов у своїй сольній програмі у супроводі МАСО «Слобожанський» під диригуванням Юрія Яковенко розкаже про найсильніше почуття на землі. Про несміливе перше чи трагічне без відповіді, про піднесення від взаємного чи невимовну тугу від трагічного кохання. Про любов, яка є головним почуттям життя. Яка і є життя.

Поезія та вокал від найліричнішого голосу Харкова у прем’єрі програми «Vidverto…»

Отже чекаємо на вас 14 лютого, у п’ятницю о 19.00 у Будинку Алчевських (вул Жон Мироносиць, 13).
ЗВУК ЖИВИЙ!

https://kharkov.internet-bilet.ua/vladimir-kozlov

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023