Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Larina Language Academy 6 років – від маленької школи до освітньої мережі на сотні учнів

Larina Language Academy виповнилось 6 років. За цей час школа перетворилась на 3 окремі освітні заклади, де навчаються дошкільнята, школярі та дорослі. Відмінною перевагою Larina Language Academy є те, що це єдиний заклад в Східній Україні, який може проводити сертифікацію CELTA. Історія ж розвитку провідної мовної школи, партнера Кембриджського Університету далі.

Квіти, подарунки, повітряні кульки, власноруч створені учнями презенти та, звісно, торт. Ось так зустріли 6-тий День народження в провідній мовній школі Харкова – Larina Language Academy. Тут немає нічого зайвого, адже кожна деталь назавжди залишається в її серці. Тетяна Ларіна – засновниця та керівник, ідейна наставниця та продюсер Larina Language Academy говорить, що головне любити те, що робиш. Пам’ятає кожен етап становлення школи, від ремонтів до оздоблення.

Історія академії – це, звісно, і нові зустрічі та ідейні наставники. І мовна академія – це, без перебільшень, сама її засновниця Тетяна Ларіна. А починалось усе з завзятого колективу в 3 людини, та перших 20 учнів. Зараз же Larina Language Academy – це близько 200 дошкільнят, понад 700 школярів, близько 100 дорослих учнів і понад 40 фахівців, які щороку проходять сертифікацію Селта.

Головними ж напрямами Larina Language Academy залишаються – мовна та музична школи, освіта за кордоном та тренінговий центр для вчителів. Восени Larina Language Academy презентували масштабну прем’єру легендарного мюзиклу «Король Лев» на великій сцені. Подібне шоу європейського рівня до цього можна було побачити лише в Лондоні. Вистава виключно англійською, спеціально зшиті костюми та ексклюзивні сцени. Повторний показ легендарної сімейної казки «Король Лев» від Larina Language Academy відбудеться напередодні Нового Року – 31 грудня. На наступний же рік заплановані гастролі Україною.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023