Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

«Larina Academy Awards 2021» – ексклюзивна премія для учнів Larina Language Academy

Вчити творчо – значить закохати дитину не тільки у предмет, а й у життя. Цим принципом керуються в Larina Language Academy. Тому щороку в Харкові проходить ексклюзивна премія для учнів «Larina Academy Awards 2021». Цьогоріч змагалися одразу в шести номінаціях: найкращий співак, спікер, танцівник, артист, музикант та актор.

На сцені понад півсотні номінантів віком від 7 до 17 років. Обмежень для реалізації немає. Кожен лауреат отримав стильну статуетку та сертифікат.

Призерів нагородили грантами на навчання в Larina Academy на строк від одного до трьох місяців. Загальна сума яких склала – 180 тисяч  гривень

Наразі ж юні таланти вже почали готуватися до конкурсу 2022-го року, аби вийти на новий рівень. Батьки різноплановість навчання англійської і абсолютне занурення у мистецтво підтримують із захопленням.

У рамках проєкту «Larina Academy Awards 2021» у професійній студії записали відомі пісні «Алілуйя, любові» та «Жити». Їх виконали учні разом з батьками.

«Larina Academy Awards 2021» не тільки відкриває таланти, а і реалізує їх. Так вже цією осінню відбудеться третій показ мюзиклу-легенди «Король Лев», аналогів якому немає в Україні. Актори – це учні, батьки та викладачі академії, яких не відрізниш від профі, адже їх готує зіркова команда педагогів. Продюсер – Тетяна Ларіна. Улюблену діснеївську казку покажуть на великій сцені, повністю англійською мовою, з ексклюзивними номерами та костюмами. Подібне можна побачити лише у Харкові та на батьківщині мюзиклу в Лондоні.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023