Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Конс на Би$ – у Харкові відкрилося регіональне представництво міжнародного закритого бізнес клубу

У Харкові відбулося урочисте відкриття регіонального представництва міжнародного закритого клубу “Конс на Би$”. Це клуб для представників малого та середнього бізнесу, які прагнуть розвиватися. Його заснував відомий бізнес-тренер Олександр Морозов. Вже понад 50 тисяч бізнесменів із різних країн вже прослухали семінари КНБ, а найкращі стали частиною закритого клубу.

Міжнародний клуб для підприємців “Конс на Би$” знають в Україні, країнах ЄС і СНД. Закрите товариство для представників малого та середнього бізнесу заснував Олександр Морозов. За 6 років його тренінги пройшли понад 50 тисяч людей.

Олександра Онопко, виробник жіночого одягу:
Александр Морозов – это легендарный бизнес-тренер, который рушит все стереотипы по поводу бизнеса. Мы хотим поднять предпринимательство в Украине на очень достойный уровень.

Григорій Юрченко, мережа магазинів хутра:
Клуб – это прежде всего его основатель Александр Морозов. И человек, который задает для меня самую высокую планку, как по-настоящему должен мыслить мужчина и руководитель.

Зараз у КНБ отримують знання 700 підприємців. І перше регіональне представництво КНБ відкрили в Харкові.

Олена Фартушна та Єлизавета Ковриго, виробництво вхідних дверей:
Что произошло с нами за этот год? Во-первых, пришло понимание, что такое бизнес. До этого был полный хаос. Мы научились нанимать сотрудников. Мы научились делегировать им задачи. Мы научились, как правильно получать конечный результат.

Урочистий захід у залі SUPERIOR GOLF& SPA RESORTзібрав підприємців із Харкова та сусідніх областей. На живій зустрічі бізнесмени продовжують навчання і констатують позитивну динаміку, якої досягли завдяки КНБ.

Захар Касьяненко, впровадження CRM на підприємствах:
В клубе Александр Морозов, который его основал, достаточно много проводит тренингов и обучающих программ, которые дают крутые результаты. Например, с момента, как я попал в закрытый клуб “Конс на Би$”, я вырос в 7 раз.

У “Конс на Би$” дають знання, що стануть корисними в будь-якій справі. Це вихід на онлайн ринок, систематизація роботи, доцільний набір кадрів, урешті ріст бізнесу і отримання прибутку.

Григорій Проценко, мережа прокату авто по Україні:
Я хотел меняться. Я хотел менять свой бизнес, хотел становиться больше.  И мне не хватало знаний поддержки. И конкретно в клубе я это приобрел.

Віталій Хоменко, аксесуари для спорту:
Для меня КНБ – это среда, в которой я расту и развиваюсь. До КНБ у меня не было четкого понимания, как правильно вести бизнес.

Слоган КНБ: “Ми не тільки про бізнес”. У клубі супроводжують кожного слухача семінарів, щоб всебічно сприяти розвитку. За рік бізнесмени помножують вартість своєї справи мінімум у 2 рази.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023