Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Комедія “Же Зе Ле” та “Над прірвою у житі” від театру Saxalin UA в Харкові

Роман Джерома Селінджера в інсценуванні режисера театру Saxalin UA – Євгена Сафонова покажуть в Харкові 25 вересня.

Вбивця Джона Леннона, Марк Чепмен, після п’яти пострілів в кумира, в очікуванні поліції, сівши під вуличний ліхтар, став читати роман «Над прірвою в житі». Чепмен заявив в поліції, що зашифрований наказ убити Леннона він знайшов на сторінках книги. Книга була заборонена в декількох країнах, і деяких штатах США за чорний гумор і вживання лайливої лексики. І в цьому місці варто поставити крапку…

Актори – Заслужений артист України Плотніков Юрій Вікторович, Гуріна Світлана Іванівна, Біла Катерина, Бєлова Євгенія, Кудрявцева Олена, Миронов Костянтин, Соколовська Яна, Соловйов Олексій, Частников Володимир.

20, 21 та 28 вересня театр Saxalin UA зіграє комедію «Же Зе Ле» від автора Шукшина в Будинку Актора.

Актори театру репетирують виставу майже рік. Один із авторів – Шукшин, інших авторів не вказують, щоб не “прилетіло” за авторське право) Коли беруться такі автори до постанови, відповідальність шалена!

До слова, за багаторічне служіння в театрах міста Харкова, і зокрема за чудово зіграні ролі в прем’єрній виставі театру Saxalin_ ua саме “ЖеЗеЛе” було нагороджено Юрія Вікторовича Плотнікова “Незалежною театральною премією” імені В’ячеслава Панченка.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023