Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Колекція харківського найюнішого дизайнера України посіла друге місце на фестивалі у Парижі

На фестивалі-конкурсі у Парижі колекція найюнішого  дизайнера і трендсеттера України посіла друге місце. Харків’янка. Аніта Данієлян презентувала власну колекцію “I like rock and roll” на 12-ому Міжнародному фестивалі мистецтв і конкурсу «ЗІРКИ ПАРИЖА» у столиці моди та краси. У показі прийняли участь моделі не тільки з Харкова, а й всієї України.

Головним же завданням фестивалю-конкурсу у Парижі був пошук обдарованих виконавців серед творчих колективів і солістів, а також надання можливостей для повного розкриття творчого потенціалу на сцені, зміцнення міжнародних дружніх і культурних зв’язків, обмін досвідом та творчими досягненнями учасників з різних куточків Європи і світу, радість з присуджених журі нагород і взаємного спілкування, підвищення професійної майстерності та кваліфікації педагогів і керівників. Міжнародне журі складалося з відомих французьких діячів культури і мистецтв. До слова, участь у Міжнародному фестивалі мистецтв і конкурсі «ЗІРКИ ПАРИЖА» дає можливість юним даруванням виступати у театрах Парижа та демонструвати свої творчі результати перед паризькою публікою. Подібні конкурси проводяться щорічно.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023