Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Київські герої-пожежники відвідали врятовану родину

Герої серед нас. 16 січня у Києві на вулиці Генерала Платонова палала п’ятиповерхівка, як стало відомо Вісті Ньюс. Тоді пожежники врятували з вогню сімох людей. Двоє з них – діти. Вдома малеча була з мамою і бабусею. Пожежа змусила жінок панікувати, адже дихати у квартирі було майже не можливо, а кімната, де знаходилися дітки, заповнювалася димом найшвидше. Побачивши рятувальників, жінка без вагань передала їм найцінніше – дітей. На щастя, вогняний інцидент обійшовся без жертв. Через два тижні після пожежі, до родини завітали їхні герої – Богдан Руденко та Олександр Маковій. Мати подякувала їм за порятунок і побажала успіхів в кар’єрі та міцного здоров’я.

ФОТО www.dsns.gov.ua

Алла Поправко, врятована з пожежі, Богдан Руденко та Олександр Маковій, пожежники:

Я думала, у меня кулер задымился. Такой слышу запах немножко. А потом пошла такая волна, ударила, я открыла балкон. Я так растерялась, я не знала, что делать. Такой дым валил, как на дискотеке. Дети лежат на полу. Я залетаю сюда, они на полу, я полотенца какие-то мочу, все подряд. Это нет. Это страшно вспоминать. Я уже стояла так и думала, все, я умираю. Звоню и думаю, все, мы умираем. Такая паника была. Потом я услышала стук в дверь. Я открыла дверь и смотрю, ребенок у меня на руках. Я сразу отдала. А старший сын я не поняла даже, одел 45 размер обуви и полетел вниз. А потом уже и мы с мамой так выбежали. В курточках, потому что холодно. Они молодцы, конечно. Быстро так все. Спасибо им большое, что они не побоялись.
– Это наша работа. Мы же идем на эту работу, чтобы делать ее. Просто не каждый может нас понять. Вот вы поняли, а соседи, может, нет.
– Я понимаю, что это работа. Но это еще человеческий фактор. Это же нужно понять, как сделать. Молодцы конечно.

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023