Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Київ: Вдруге за місяць вандали згасили Вічний вогонь

Вдруге за місяць київські вандали згасили Вічний вогонь. О сьомій ранку 20 листопада до столичної поліції надійшла інформація – у парку Вічної Слави понівечили монумент, як стало відомо Вісті Ньюс.  Вогонь не просто згасили. Його залили бетоном, а в середині встановили хрест. Нагадаємо, що два тижні тому невідомі вже бетонували пам’ятне місце. Зараз поліція прочісує прилеглі райони та перевіряє камери відеоспостереження, що могли зафіксувати порушників.

Оксана Блищик, начальник відділу комунікації ГУНП у м. Києві:
За цим фактом поліція проводить перевірку. Матеріали внесені до журналу Єдиного обліку заяв і повідомлень. Відзначимо також, що приблизно два тижні тому був аналогічний випадок і тоді слідчі кваліфікували його за статтею 297 Кримінального кодексу – це наруга над могилою. За скоєння якої передбачає до трьох років позбавлення волі. Зараз проводяться усі необхідні оперативно-розшукові заходи для того, аби встановити осіб, які причетні до вчинення цього правопорушення.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023