Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Київ: бійка між власником житла й орендатором призвела до смерті

На Київщині під час сварки  між власниками житла і квартирантами стався конфлікт, який  закінчився смертю. Загинув 39-річний заробітчанин із Полтави. Чоловіка встигли доправити до лікарні, але він помер на руках у медиків, як стало відомо Вісті Ньюс.

Цей будинок у Солом’янському районі Києва орендували заробітчани. Конфлікт виник між квартирантами та власниками житла. Зі слів останніх, за будинок виникла заборгованість. Для з’ясування стосунків з орендатором, киянин покликав на допомогу знайомого.

Підозрюваний:

Давайте зайдем, поговорим. Попросите, чтобы они съехали – не платят, пьют там и так далее, оскорбляют, угрожают.

 Мар’яна Брацюк, старший інспектор Солом’янського УП ГУНП у м. Києві:

Товариш хазяїна житла вийшов з чоловіком на вулицю поговорити, виникла бійка, в результаті якої квартирант отримав травми голови та згодом помер у лікарні. Правоохоронці оглянули місце події та питали можливих очевидців.

39-річного уродженця Полтави забрали в лікарню з тяжкими травмами голови. Поліція розшукала опонента заробітчанина надвечір. 28-річний чоловік своєї вини не відкидав, його затримали. У ході слідчого експерименту він розповів, що вступив у бійку, захищаючись. Будівельник же помер у медзакладі. Справу розслідують за статтею умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Затриманому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023