Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Кияни розповсюджували в мережі дитяче порно майже рік

Українці розповсюджували в мережі дитяче порно. Майже рік кияни поширювали заборонений контент, як дізналися Вісті Ньюс. Коли ж до трійці навідалися копи, 30-ти, 35-ти та 50-річні чоловіки намагалися не просто відкинути свою провину. Один із них просто на очах копів спробував позбутися доказів і видалити порно-ролики з комп’ютера.

Це йому не вдалося – завадили співробітники кіберполіції. Самі ж затримані свою діяльність пояснюють піар-ходом – мовляв, розповсюджували дитячу порнографію, щоб підтримувати рейтинг деяких інтернет-ресурсів. Під час обшуків у квартирі, поліція знайшла жорсткий диск, на ньому був 1 терабайт відео порнографічного характеру. Зараз усі троє перебувають під ватрою. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років. Поліція наголошує: на цьому відстеження груп, що розповсюджують заборонене законом відео за участі неповнолітніх не закінчиться.

Сергій Кропива, начальник Київського управління Департаменту кіберполіції:
Саме з цією метою під головуванням правоохоронних органів США та Великобританії було створено міжнародну поліцейську групу, до складу якої входять представники Департаменту кіберполіції, що дає змогу належним чином та оперативно обмінюватися інформацією та отримувати інформацію відносно осіб, які займаються створенням дитячої порнографії, її виготовленням та збутом.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023