Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Кияни організовували так звані наркопаті

Вечірка для обраних. Аби відпочити на повну, столична молодь ладна була віддати кругленьку суму та поїхати до іншої області, як стало відомо Вісті Ньюс. Детальніше про незвичайні вечірки та те як бізнес не пройшов контроль Кримінальним кодексом дізналися наші журналісти.
Ось цей автобус віз столичну молодь на відпочинок до іншої області. Та мрії про грандіозну вечірку зруйнували поліцейські, що зазирнули до мандрівників. Пасажирів ретельно обшукали.

Артем Поночовний, співробітник УП протидії наркозлочинності ГУНП у м. Києві:
В ході поверхневого огляду в останніх були виявлені наркотичні засоби та психотропні речовини такі як амфетамін, марихуана та екстазі. Був затриманий безпосередній організатор даного заходу і безпосередній збувач наркотиків.

Як дізналися копи, компанія їхала до Житомира. Саме там, в одному з орендованих будинків, і мала відбутися нарковечірка.

 Артем Поночовний, співробітник УП протидії наркозлочинності ГУНП у м. Києві:
Група формується в складі десь 7-10 осіб в місті Києві для подальшого виїзду до Житомирської області, де вже орендований будинок, запрошені ді-джеї та перетворено його вже на нічний клуб. 

Компанію підшукували в мережі. Ті вже перераховували гроші на картку. Коли ж необхідна сума була зібрана, організатори винаймали будинок для незаконного вікенду.
Артем Поночовний, співробітник УП протидії наркозлочинності ГУНП у м. Києві:
Працівникам поліції стало відомо, що у соціальних мережах та найпопулярніших месенджерах створено групу, до якої входять особи схильні до наркотичних засобів та психотропних речовин.

Один з організаторів вечірок виявився раніше судимим жителем столиці. Наразі він та його поплічники перебувають під вартою. Їх звинувачують у незаконному придбанні, зберіганні наркотичних засобів. Триває слідство.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023