Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Кіт Степан з Салтівки отримав світову премію блогерів «World Influencers and Bloggers Awards 2022»

Український кіт Степан отримав світову премію «World Influencers and Bloggers Awards 2022». Це надзвичайно престижна нагорода серед блогерів.

“Дякую всім! Я дуже, дуже щасливий!” – такі слова від імені Степана написала його власниця.

фото зі сторінки Степана https://www.instagram.com/loveyoustepan/

Харківський кіт, якого через війну господарка евакуювала до Франції, отримав відзнаку зі своїм вже легендарним виразом “обличчя” і в жовто-блакитному краватці-метелику.

фото зі сторінки Степана https://www.instagram.com/loveyoustepan/

Нагородження відбулося в Каннах. До вимушеного переїзду Степан жив на Салтівці і провів багато страшних днів під російськими обстрілами.

фото зі сторінки Степана https://www.instagram.com/loveyoustepan/

Нагороду кіт отримав за те, що зібрав серйозну суму для тварин:  йдеться про понад 10 тис. дол. для зоозахисних організацій і Миколаївського зоопарку.

До війни Степан на своїй сторінці в Інстаграм мав мільйон підписників. Його пости відзначала співачка Брітні Спірс, йому довіряли рекламувати свою продукцію популярні бренди.

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023