Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

«Кімната Вероніки» відкриє найпотаємніші двері душі! Вистава театру «Кімната Т» за п’єсою “Шторм або ті, ким я не була” 3 грудня

«Кімната Вероніки» – вистава від театру «Кімната Т» за сучасною п’єсою “Шторм або ті, ким я не була” 3 грудня.

Сюжет життєвий. Приватна медична клініка. До кабінету гінекологині на плановий медикаментозний аборт приходить молода дівчина. Раптом пацієнтка і докторка чують голос із гучномовця, який попереджує про початок шторму.

Жінки намагаються відчинити двері кабінету, але їх заблоковано, вони починають шукати вихід. Після низки безуспішних спроб звільнитися з кабінету виснажені жінки починають розмову, саме в цей момент двері відчиняються самі собою.

Пацієнтка та докторка блукають коридорами клініки в пошуках виходу, знаходять черговий відчинений кабінет. Там пацієнтка помічає дитячу іграшку зі свого минулого життя, героїні починають розуміти що події втрачають зв’язок з реальністю. Коли пацієнтка розказує історію свого життя, що пов’язана зі знайденою іграшкою, відчиняються двері наступного кабінету.

Скільки ще їм доведеться пройти кабінетів, щоб дізнатися суть свого існування в цьому просторі?

Скільки часу треба, щоб знайти кімнату ЇЇ – кімнату Вероніки.

За сучасною п’єсою “Шторм або ті, ким я не була”

Авторка – Тетяна Боровик

Музичне оформлення- Влад Драган

Режисерка відеоряда – Ірина Шутальова

Режисерка вистави – Ольга Сомова

Акторки : Віолетта Букіна, Олександра Білоус, Катерина Резнік.

Нет описания.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023