Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Катували, щоб зізнався у вбивстві – у Харкові підозрюють у злочині поліцейських

У Харківській області у катуванні зі збоченнями людини підозрюють поліцейських. Жертву змусили взяти на себе провину у вбивстві.

У ДБР інформують, справу передали до суду. Серед обвинувачених: заступник начальника одного з відділів поліції Харківщини, оперуповноважений сектору кримінальної поліці та завідувач одного із районних бюро судово-медичної експертизи.

За даними слідства, працівники поліції розслідували вбивство, що сталось в одному з сіл Харківщини. Поліцейські без достатніх доказів, зробили виним товариша померлого. Правоохоронці зайшли до будинку 61-річного чоловіка, який на той момент спав. Вони побили його та душили дерев’яною палицею. Далі одягли кайданки та відвезли до відділку, де катування продовжилося. Понад годину правоохоронці били чоловіка пластиковою пляшкою з водою по голові. А заступник начальника відділу поліції не обмежився побиттям – він одягнув гумові рукавички та почав здавлювати й відтягувати геніталії потерпілому.
Чоловік взяв на себе провину за вбивство товариша.
Для прикриття свого злочину поліцейські залучили судово-медичного експерта, який провів дослідження і «не виявив» у потерпілого тілесних ушкоджень.
За катування поліцейським загрожує позбавлення волі на строк до 10 років. Завідувачу районного бюро судово-медичної експертизи за надання завідомо неправдивого висновку органу досудового розслідування, поєднаному з обвинуваченням у тяжкому злочині загрожує позбавлення волі на строк до 5 років.
Возможно, это изображение (3 человека, люди стоят и в помещении)

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023