Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Інакшість людини, де знайти силу та підтримку? – Владислав Майстренко, служитель церкви “Преображення”

Зараз активно обговорюють питання булінгу, коли діти цькують іншу дитину. Із цього починаються і дорослі проблеми для багатьох.

У програмі «Вісті. Тема дня» вирішили поглянути на проблему булінгу і також несприйняття людини в дорослому віці з точки зору релігії. Інакшість може бути різною, і одна з найбільш загострених виявляється саме в релігійних відмінностях. У студії про «Інакшість людини, та те, де знайти силу та підтримку?» розповів Владислав Майстренко, служитель церкви Євангельських християн баптистів «Преображення», к.і.н., доцент ХНУ ім.. В.Н. Каразіна.

Питання, підняті у програмі:

– Інакшість, несхожість на когось – чи є про це в Біблії?

– Як книга книг радить реагувати на кпини, заздрість, цькування? Приклади з історії.

– Приклад Ісуса – він зазнав переслідування, але переніс їх усі заради людей. Чому люди заздрять? Як боротися з заздрістю в собі?

– Повчання, до яких можуть звертатися дорослі і діти в Біблії? Прощення кривдників, багато хто несе тягар болю через все життя. Що можна порадити таким людям?

–  Де можна знайти підтримку, якщо є травля вже дорослої людини?

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023