Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Імпортований автомобіль розмитнюватимуть швидше

Як стало вiдомо Вiстi Ньюс, в Одесі відкрили установу, яка допоможе легше переоформити імпортований потриманий автомобіль. У фіскальній службі говорять, що з такими змінами більше євроімпортерів прагнутимуть співпрацювати з Україною.

Задум створення “АвтоХАБу” виник рік тому, після того, як один з представників європейської бізнес-асоціації розповів про проблеми з розмитненням автомобілів, зокрема в реєстрації.

Олександр Крижановський, представник експедиторської компанії “Стар Транс Логистик”:

Чтоб выгрузить автомобиль из контейнера, нужно было собрать представителей таможни, представитель делал бы это все без контрабанды. Эти отделы находились разбросаны по порту. Порт очень большой и на выгрузку уходило несколько дней. С открытием площадки “Евротерминал” им удалось всех представителей собрать в одном месте.

У стінах “Євротерміналу” об’єднали послуги митників, прикордонників та фахівців відділу з боротьби з контрабандою. Біля термінала збудували станцію техобслуговування. Там можна буде переобладнати автомобіль під національні технічні стандарти. Вже з порту водії виїжджатимуть з державними номерами.

Раїса Мінченко, заступник начальника Одеської митниці:

Таким чином ми хочемо залучити автоімпортера і сказати йому “Приїжджайте до нас, тому що в нас не тільки вигідні умови не тільки для євроімпортера, а й громадян України”.

Переоформлювати автомобілі можна буде з 9 ранку до 9 вечора. За день тут можна буде розмитнити від 50 до 100 автомобілів.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023