Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Image Inn – 5 років разом із Академією краси Інни Євтіхової

Харківська академія краси “Image Inn” відсвяткувала свій перший ювілей. 5 років засновниця академії і одна з кращих бьюті-майстрів України Інна Євтіхова дотримується гасла «Нести у світ красу через себе та випускників».

Зустріч у день відкритих дверей присвятили проявам жіночої сексуальності в образі, голосі, соцмережах. В “Image Inn” вчать іміджмейкерів, візажистів і бровістів на рівні профі та для себе. Також в академії викладають Сергій Єфремов та Олена Почуєва ораторське мистецтво, комунікації з людьми, і навички продажів своїх послуг. А щоб жінка була щасливою, завжди працюють з індивідуальними якостями. Чоловікам допомагають підкреслити харизматичність, самодостатність і націленість на результат.

Команда академії “Image Inn” є переможцями чисельних національних і світових бьюті-конкурсів. Засновниця академії Інна Євтіхова є національним суддею України з візажу та міжнародним суддею OMC (на англ), віце-чемпіоном Європи та світу з макіяжу. Входить до складу професійного журі конкурсів в Парижі, а також є автором різноманітних майстер-класів, які проводяться в Україні та за кордоном.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023