Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Харків’янин Сейфаддін Гурбанов створив пам’ятник Мусліму Магомаєву

Сквер і пам’ятник артисту Мусліму Магомаєву відкрили у Києві, як стало відомо Вісті Ньюс. Скульптуру створив харків’янин народний художник Сейфаддін Гурбанов. Відкриття присвячене 75-річчю від дня народження всесвітньо відомого оперного й естрадногоспівака, композитора, народного артиста Азербайджанської Республіки.

Нова столична зона відпочинку знаходиться за адресою: перехрестя проспекту Чорновола та вулиці Січових Стрільців. Створили азербайджанський куточок у столиці в рамках проекту “Київ – місто миру”. Висота монументу 6 метрів, автор зобразив співака у творчому пориві, таким, як той завжди був на сцені. Сейфаддін Гурбанов розповів, що почуває себе щасливим від того, що є автором пам’ятника такої геніальної особистості, як Муслім Магомаєв.

Абульфас Гараєв, міністр культури Азербайджанської Республіки

Сегодня открывается еще один символ взаимного уважения культур, взаимного уважения народов.

У Києві відкрили сквер і пам'ятник артисту Мусліму Магомаєву

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023