Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Харківський театр «Мадригал» презентував чарівну історію «Зачарована»! Наступну зимову прем’єру «Експрес до країни мрій» покажуть вже 25 грудня. Кількість квитків обмежена!

Вони відомі як провідний Харківський театр. Адже не дарма право представляти головну ялинку міста належить саме їм!

Нет описания.

Тож в «Мадригалі» точно знають, який новорічний блог буде найпопулярнішим! Одна юна блогерка загадала своє заповітне бажання у той самий чарівний час, коли мрії здійснюються. А найкрутіше те, що вона потрапить у справжню казку на чарівному експресі. Уявляєте?! Без сумніву, вийде цікавезна історія, що розпочнеться захопливою подорожжю на потязі бажань і продовжиться у казці “Зачарована” серед чарівників та фантастичних істот. А якщо до цього додати улюблених персонажів, зимовий настрій та зустріч з головним чудотворцем Нового року, будемо мати ще той ТОПчик!

Сеанси новорічного «Ескпресу до країни мрій» розпочнуться з 25 грудня та триватимуть до 9 січня.

Квитки

 

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023