Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Харківський драматичний театр ім.О.С.Пушкіна готує прем’єру «Три сестри» за Чеховим. Перші покази пройдуть з 11 по 14 листопада

Сучасний погляд на п’єсу Чехова «Три сестри» представить театр ім.Пушкіна. Прем’єра відбудеться вже 11 листопада. Повторні покази заплановані на 12-14.11.

«Три сестри» – ніяких спеціальних авангардних надзусиль, кожне слово, кожен герой чеховської драматургії виявиться пронизаним властивостями сьогодення. П’єса на чотирьох діях вперше була написана Чеховим у 1900 році на замовлення Московського Художнього театру та представлена ​​публіці 31 січня 1901 року. Протягом усього XX століття до «Трьох сестер» зверталися видатні режисери, серед яких Володимир Немирович-Данченко та Георгій Товстоногов, Олег Єфремов та Юрій Любимов, Лоренс Олів’є та Ервін Аксер — щоразу відкриваючи у драмі Чехова нові думки, співзвучні новій епосі. Інтерес до п’єси не слабшає й у ХХІ столітті.

Вистава “Три сестри” занурить в атмосферу світлої ностальгії за дитинством, коли все було можливим і прекрасне майбутнє відкривалося перед кожним.

Постановка, сценографія, костюми та музичне оформлення – Олександра Середина.

Нет описания.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023