Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Харківських лікарів, що рятують хворих на КОВІД, із Днем медика привітав оркестр

Концерт під вікнами інфекційної  такого у лікарняному дворі ще не було. У Харкові медиків, які перші в області прийняли удар ковід, із прийдешнім професійним святом привітав оркестр. Музиканти Академії Нацгвардії розпочали зміну з лікарями, щоб підтримати їх у черговий важкий робочий день. Зараз лікарня перенавантажена. Тут вже 240 хворих, до запланованих 2 сотень місць довелося поставити ще 4 десятки ліжок. Адже в регіоні рівень захворюваності зараз стрімко росте. Просто під час концерту під відкритим небом до приймальні доставляли нових хворих. Військовий оркестр подарував медперсоналу вальси, марші та джаз, 10 відомих і виключно позитивних композицій.

Андрій Чебанов, начальник оркестру Академії НГУ, військовий диригент:

Позитивні мелодії, ми бажаємо підняти настрій у ці нелегкі часи. Щоб легше працювалося медперсонал. Ми військові теж знаходимося на першому фланзі боротьби з 14-го року, як і медики зараз.

Ірина Андрущенко, в.о. завідувача приймального відділення Харківської облінфекційної лікарні:

Багато хворих, багато поступають за добу, багато переводимо. Важко працювати. Ми дуже дякую, що ви нас пам’ятаєте. Ми приходимо о 8 ранку і йдемо з роботи, хто як, хто о 21.00, хто о 22, а хто і пізніше.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023