Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Харківську лікарку та благодійницю Валентину Блажко нагородили премією «Фавориты Харькова»

Харківську лікарку та благодійницю Валентину Блажко нагородили премією «Фавориты Харькова». Вже вп’яте найкращих підприємців, меценатів, фахівців, компанії і проекти нагороджує журнал «Luxury 5 звезд». Премія була заснована 5 років тому як підтримка українського бізнесу та особистих починань у найрізноманітніших сферах.

«Жінка року» – від 11 серпня це почесне звання в Харкові отримала лікар Валентина Блажко.

Премію журналу «Luxury 5 звезд» вже 5 років вручають компаніям, які розвиваються, та особистостям, що своїм прикладом роблять не тільки свій фах краще, а і перетворюють місто.

Валентина Блажко, лікар-інфекціоніст:

Это гордость, которую я испытываю внутри, это теплота, это непередаваемые ощущения. Я понимаю, что все-таки в этой жизни, я все делаю правильно.

Для Валентини Блажко лікар – це мрія дитинства, що збулася. Тому всі сили харків’янка вкладає в улюблену роботу вже багато років.

Валентина Блажко, лікар-інфекціоніст:

Я безумно счастлива в профессии! Это мое призвание. Я уверена в этом на 100%. Я искренне счастлива находиться здесь, искренне счастлива находиться в этом месте, среди таких замечательных людей. И от всей души я хочу сказать спасибо своим родителям, потому что с самого детства мне говорили, внушали постулаты, заповеди, что в любой ситуации оставайся человеком. И я искренне верю, что я несу это всю жизнь.

Нагороду Валентині Блажко вручила харків’янка, яка сама була підприємцем і серйозно опікується розвитком жіночого підприємництва в Україні.

Вікторія Мєзенцева, народна депутатка України:

Це прекрасна відзнака, це вже 5 рік журнал надає можливості відзначити найкращих діячок у сфері благодійності, у сфері бізнесу. Я вважаю, що для Харкова це знаково, тому що, зазвичай вважають у бізнесі преферентність для чоловіків. Я би побажала, щоб кожна така дівчина, жінка, яка б хотіла отримати цю нагороду, мала ментору або ментора. Менторство дуже важливе. Для цього ми створюємо проекти з міжнародними організаціями, щоб жінки знали про свої можливості.

На сцену Victory Hall Валентина Блажко піднялася двічі. Всеукраїнське об’єднання «Країна» відзначила медаллю. Лікарка протягом тривалого часу свій вільний час віддає благодійності і дітям.

Відзнака такого рівня не тільки підводить межу під всіма досягненнями людини, а і змушує рухатися далі. Премію «Фавориты Харькова» з 2015 року отримали вже 130 найкращих представників міста, і всі вони продовжують роботу задля своїх клієнтів, зверників, працівників і громади.

Валентина Блажко, лікар-інфекціоніст:

В планах расти, развиваться и быть хорошим человеком.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023