Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Харківський нападник на мерію вбив дружину, а потім пішов шукати жертв у центрі

У поліції встановили особу харківського стрілка, що напав на мерію в ніч проти понеділка, як стало відомо Вісті Ньюс. Ним виявився 47-річний Олександр Поярков. Слідчі встановили, що перед пострілами в центрі міста він вбив свою дружину. Тіло жінки знайшли родичі в понеділок, вони ж і впізнали стрілка по фотографіям. Подробиці шокуючих злочинів дізналися наші журналісти.

Олександра Андріївна живе в одному будинку з Олександром Поярковим, що виявився нападником на мерію. Жінка більше 10 років знає чоловіка, була знайома з його першою та другою дружинами. Згадує, як жила його перша родина.

Олександра, сусідка “стрілка”:

Он работал раньше на СТО, не знаю, как сейчас. Когда у него была жена Светлана. Они разошлись на почве того, что он пил. Он на нее там пытался ударить, с ножиком бегал. Такое она говорила. Что сумасшедший насчет этого был.

Про другий шлюб сусіди говорять, як про життя тихе та навіть замкнене. Не чули ані сварок, ані пиятики. У неділю ж біля 11-ї ночі їх переполошили звуки схожі на постріли.

Володимир, сусід:

Я не знаю, что это стреляло, но что-то стреляло. Я думал петарды, а что это было, я не знаю.

Виявилося, що саме в цей час чоловік розстріляв свою дружину.

Олег Бех, начальник поліції Харківської області:

У жінки були вогнепальні поранення в ліве око, щелепу, шию та на передпліччі. Вона закривалася руками, коли ці вогнепальні поранення і настали.

Вбита 41-річна Наталя працювала в магазині, була ввічливою та спокійною. Її тіло у спальні знайшли родичі.

Олександра, сусідка “стрілка”:

Родственники ей звонили, звонили на телефон. Она не отвечает в течение 19-го и вчера. И раз она не отвечает, заволновались и приехали. Они зашли, увидели труп.

У поліції інформують, вона хотіла розлучення. Чоловік звільнився через те, що йому не платили, і почав пити. До всього в екс-снайпера, що проходив службу ще за радянських часів, вдома знайшли підпільну зброярню.

Анна Черненко, журналіст:

У будинку, де мешкав стрілок, правоохоронці знайшли цілий арсенал зброї: це гвинтівка з прицілом, пістолети кустарного виробництва і 750 набоїв. Окрім того знайшли навіть професійний станок для виготовлення зброї. Він стояв у спальні, накритий ковдрою. До оселі прибули про всяк випадок і вибухотехніки, вони перевірять територію та будинок, чи не лишилося якихось вибухових небезпечних предметів.

Зараз у поліції переконані: після вбивства дружини чоловік безцільно пішов містом. Те, що саме він і напав на харківську мерію вже підтвердили докази – однакові гільзи й під адмінбудівлею, і в оселі Пояркова.

Олег Бех, начальник поліції Харківської області:

Він після скоєння злочину відносно своєї дружини вийшов з дому, і переміщаючись по місту, підійшовши до міської ради, мабуть, умисел виник внезапно спонтанно, після чого він і скоїв такий злочин.

Зараз це основна версія у слідства. Тож, патрульний і охоронець стали випадковими жертвами чоловіка. Працівник мерії наразі в реанімації, його стан за ніч не погіршився. А із харківським патрульним колеги та родина буде прощатися 22-го серпня.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023