Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Харківські гімнасти збирали кошти для порятунку онкохворих дітей

Діти для дітей. У Харкові, аби зібрати кошти для порятунку онкохворих, злітали в небо маленькі гімнасти, як стало відомо Вісті Ньюс. Благодійний концерт “Ми маленькі діти” влаштували, щоб допомогти створити в Києві у Національному інституті рака палату трансплантації кісткового мозку. Частиною доброї справи став і найвідоміший український дует маленьких гімнастів. Катя Бусканадзе та Микита Бичков за останній рік підкорили глядачів шоу талантів на кількох континентах. Тепер же літали над сценою, щоб врятувати хворих.

Бешкетний Пітер Пен і тендітна Венді. Цей номер найвідоміших українських дітей-гімнастів вже підкорив Італію, а в Україні його бачать уперше.

Катю та Микиту світ знає завдяки їхньому номеру “Політ уві сні”. Тиждень як гімнасти повернулися з Парижа. Там харківський дует дійшов до другого туру дорослого шоу талантів. Днями мають летіти в Італію на нові змагання. Але між гастролями діти стали частиною благодійного концерту в Харкові.

Катя Бусканадзе та Микита Бичков, гімнасти:
Мне очень понравилось. Мне приятно, что мы непросто выступаем, а выступаем для онкобольных детей. Мы помогаем им выздороветь.

Концерт “Ми – маленькі діти” має допомогти створити палату для трансплантації кісткового мозку в Національному інституті раку. На ремонт і оснащення лишилося зібрати півмільйона гривень. Свій внесок у цю справу зробили усі учні харківської циркової студії. Кожен квиток і кожен номер наблизили медпроект до реалізації.

Світлана Момот, художні керівник студії циркового мистецтва “Старий цирк”:

Это очень большой жизненный урок для них, для родителей, чтобы мы не пребывали в беспечности. Сегодня мы живы, а завтра с нашими близкими может что угодно случится. Поэтому помоги сегодня кому-то – завтра помогут тебе.

Для Сашка це перший виступ на великій сцені. 6-річний Боніфаций – один із наймолодших гімнастів студії.

Хлопчина зовсім не боїться висоти, а ось через відповідальність, зізнається, нервував.
Олександр Гришков, 6-річний гімнаст:

Мне нравится, потому что зрители другим деткам, которые выступали, аплодировали. И мне вот это нравится, что когда мы выступаем, мы помогаем другим детям.

20 номерів, півсотні учасників, 3 сотні глядачів. Харківські гімнасти не вперше долучаються до благодійних справ. Своїми польотами діти вже двічі рятували життя своїх харківських однолітків, які потребували негайного лікування.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Один відгук

  1. Такие маленькие , талантливые и не гордясь этим помогают другим !

    Умнички ! Супер !

    Пусть детки выздоровят !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023