Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Харківські активісти хочуть створити список містян з антиукраїнською позицією

Харківські активісти хочуть створити список містян, які, на їх думку, намагаються розхитати ситуацію в регіоні, як стало відомо Вісті Ньюс. Туди будуть вносити людей за антиукраїнську агітацію, сепаратистські гасла та колабораціоністські ідеї. Таку спільну ідею вже виголосили представники 8 громадських об’єднань.

У Харкові хочуть створити своєрідний реєстр осіб, що виступають з антидержавними закликами та агітують за сепаратизм. Список планують розмістити в Інтернет-мережі. Він має бути відкритим, а інформацію звідти передаватимуть правоохоронцям. Про це 7-го червня під час круглого столу заявили місцеві активісти.

Андрій Ільгов, голова Профспілки підприємців та іншого самозайнятого населення:

Создадим группу “Сепаратисты и коллаборанты города, Харьковщины” и будем не между собой делиться, а есть информация, скидываем туда реестр. И будем направлять в СБУ и направлять в правоохранительные органы, чтобы власти занимались вот этими субъектами.

Окрім того активісти пропонують критично ставитися і до діяльності псевдопатріотичних організацій, які заробляють собі імідж і довіру громади маніпуляціями.

Олег Черкашин, представник ветеранського об’єднання воїнів АТО:

Люди, которые не имеют никакого отношения к АТО, не воевавшие ни одного дня, пытаются возглавить движения этих ребят. И исключительно из соображений своей личной выгоды.

Дмитро Маринін, керівник руху «Незалежний виконком»:

Я благодарен за организацию этого круглого стола, и мы должны это делать чаще. Тем самым мы поможем и Службе безопасности Украины, и прокуратуре принимать быстрые и правильные решения в отношении вот таких вот затаившихся врагов.

Учасники круглого столу обговорили й особи перших претендентів, які можуть потрапити у цей список. Зокрема, активістів націонал-більшовицьких рухів у Харкові.

Андрій Ільгов, голова Профспілки підприємців та іншого самозайнятого населення:

Первым претендентом в этот список, и будет внесен в этот список Владимир Цымбалюк. Также мы отметим, рядом с какими организациями он обитает, сотрудничает и продвигает свой “рюский мир”.

Ідею створення інтернет-списку підтримали представники з майже десятка громадських формувань. Окрему увагу активісти будуть приділяти перевірці роботи організацій, які працюють із підприємцями. Адже це найбільш активний сектор суспільства, від якого залежить фінансова безпека суспільства та країни вцілому.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023