Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Харківська поліція одягла Козлюку електронний браслет – справа щодо Вадима Макарюка

Поліцією Харкова виконано рішення суду щодо застосування до підозрюваного електронного засобу контролю. 12 червня Київський районний суд міста обрав 26-річному харків’янину, який підозрюється у перешкоджанні професійної  діяльності представника ЗМІ, міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту строком до 10 серпня із застосуванням електронного засобу контролю.   Повідомляє Відділ комунікації поліції Харківської області.

Нагадаємо, під час масової бійки увечері 7 червня в Харкові на території торгового центру “Барабашово” був жорстоко побитий журналіст-оператор ВІСТІ, НОВИНИ 24 Вадим Макарюк.

У поліції повідомили, що невідомі завдали тілесних ушкоджень 36-річному оператору та заволоділи його відеокамерою. Наразі Вадим перебуває у лікарні в дуже важкому стані. Лікарі діагностували крововилив головного мозку.

козлюк, харьков, макарюк

Виконання рішення суду забезпечує Основ’янський відділ поліції. Судове рішення працівники підрозділу отримали 13 червня. Для його належного виконання було здійснено документальну процедуру оформлення запиту на отримання електронного браслета, яка регламентована відповідними нормативними документами. Протягом цього часу нагляд за дотриманням рішення суду здійснював дільничний офіцер поліції, який відвідував підозрюваного за місцем проживання.

Сьогодні, 14 червня, електронний засіб контролю до підозрюваного було застосовано. Працівниками уповноваженого підрозділу ГУНП в області цілодобово здійснюється електронний моніторинг за дотриманням підозрюваним обмежень установлених судом.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023