Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

На Харківщині відкрився новий ресурсний центр

У Харківській області відкрився новий ресурсний центр, як стало відомо Вісті Ньюс. Цього разу заклад підтримки для інклюзивних дітей відкривають в Лозовій. Фінансували обладнання центру німецький фонд GIZ та ЮНІСЕФ. Розташувався новий дитячий заклад в одній будівлі з відділенням денного догляду за дітьми. Протягом минулого року в установі замінили вікна. Цього ж року планують утеплити фасад будівлі. У новому ресурсному центрі навчається вже 41 дитина.

Юлія Світлична, губернатор Харківської області:
41 дитина, яка повністю знаходиться на забезпеченні за рахунок міського бюджету. Кваліфіковані отримують послуги. Дітки мають фахову підтримку, батьки мають психологічну фахову підтримку від спеціалістів. І мені приємно, що є така взаємодія і розуміння з боку влади. Сьогодні маємо невеличкий подарунок – акустичну систему. Передаємо вам. Я дуже сподіваюся, що вона знадобиться вам у роботі.

Ольга Ашиткова, завідувачка відділенням денного догляду за дітьми з інвалідністю:

На сегодняшний день все кабинеты оборудованы так, как это требуется по реабилитации для деток с инвалидностью.

Мати відвідувача центру:

Занятие с психологом. Там учат не только говорить так сказать, но и писать, читать, общаться, понимать, развивать память.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023