Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Харків: Засновник ТОВ “Капро” продовжує звертатися до поліції щодо вивезення майна з підприємства

Засновник товариства з обмеженою відповідальністю “Капро” продовжує звертатися до поліції щодо вивезення майна з підприємства. Дії приватних виконавців називає незаконними.

8 лютого, 5-тий день поспіль, із підприємства ТОВ “Капро” у Харкові вивозять обладнання. Засновник товариства Ігор Птах показує територію, відзначаючи, що на цей раз це торкнулося вже іншого цеху.
Засновник товариства каже, що загалом за 5 днів вивезли у невідомому напрямку 32 одиниці.

Ігор Птах, засновник ТОВ «Капро»:

В понедельник тут появились неизвестные люди под предводительством частного исполнителя Попляка и ничего не объясняя, не показав никаких документов, сломав входные ворота их было человек 20, залетели сюда и сломали ворота в цеха. Ничего не объясняя, завезли грузовые машины с кранами и начали грузить оборудование. Но они сказали нам это неинтересно и грузили.

Журналістам приватний виконавець повідомляв, що на майно наклали арешт і діє служба законно.
Проте Ігор Птах переконує, що дії по вивезенню майна ініційовано його колишньою співробітницею Оленою Татаріновою разом із харківською юридичною компанією. Її представники, за словами підприємця, навіть приїжджали в цехи у ці дні.

Iгор Птах, засновник ТОВ «Капро»:

Приехала фирма Легион. Ни перечня оборудования. Я говорю, если вы вывозите, то дайте нам хоть акт. В ответ: «А нас это не волнует, мы ничего давать не будем. Вы – не сторона по делу».  Я говорю как, мое оборудование вывозят, мою собственность. Я повторяю что это воровство или грабеж.

У зв’язку з тим, що були присутнi ознаки кримiнальних правопорушень на мiсце подiї приїхала слiдчо-оперативна група. У судах міста Харкова і досі розглядаються спори між сім’єю бізнесменів та Оленою Татаріновою. Також, у понеділок в Московському районному суді міста Харкова розглянули заяву адвокатів Ігоря Птаха щодо зняття арешту з майна “Заводу Електромаш”, яке також належить бізнесмену. У вівторок суд скасував ухвалу, якою було накладено арешт. Колишній співробітник Ігоря Птаха намагається отримати контроль і над іншими підприємствами бізнесмена.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023