Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Харків’яни зможуть відвідати зоопарк безкоштовно раз на місяць – подробиці, як працює установа

Для отримання безкоштовного запрошення харків’янам необхідно попередньо зареєструватися на сайті зоопарку або через встановлені біля входу термінали. Для реєстрації необхідно вибрати екскурсію, а також дату і час візиту. Дітям молодше 14 років при наявності безкоштовного запрошення у супроводжуючого оформлювати окреме запрошення не потрібно.

Жителі міста зможуть оформити безкоштовне запрошення у Харківський зоопарк один раз у 30 днів.

Наразі кількість відвідувачів зоопарку на кожен день, що становить від 5 до 8 тисяч осіб.

Обмеження на відвідування зоопарку буде діяти орієнтовно до листопада. З досвіду зоопарку в колишні роки, його відвідуваність у зимовий період зменшується в 10-15 разів, у зв’язку з чим зникає необхідність в обмеженні кількості відвідувачів.

Як відвідати зоопарк мешканцям області чи інших областей? Можливість придбання квитків у Харківський зоопарк буде доступна для гостей міста з жовтня. Придбати квитки можна буде на платформі платіжної системи City24 – через веб-сайт, додаток або термінали.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023