Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Харків: У Multiplex в ТРЦ Dafi відбувся допрем’єрний показ фільму “11 дітей з Моршина”

Цими вихідними у жителів та гостей Харкова була змога долучитися до культурного життя в місті та побувати на допрем’єрному показі сімейної авантюрної комедії “11 дітей з Моршина”.

Про те, як народжувався фільм розповів продюсер фільму Сергій Лавренюк:
Спершу я почув легенду про те, що Моршин створили на місці падіння метеорита, а потім знайшов історичні факти, які розповідають про те, що за часів Боніфація Штіллера в Моршині пройшов метеоритний дощ, який залишив по собі поклади залізонікелевих порід та осмію. Завдяки його властивостям і позитивному впливу на місцеву флору і фауну у свій час було відкрито курорт, який досі відомий своєю цілющою водою. Ця історія мене так зачепила, що я запропонував сценаристам та режисеру використати її у нашому фільмі.

Аркадій Непиталюк, режисер фільму додав:
Від початку ми задумували дитячу історію, але потім зрозуміли, що дітям в будь-якому віці цікаво взаємодіяти з дорослими, копіювати їх або ж доводити свою точку зору. В результаті ми отримали добре кіно, побудоване на загальнолюдських цінностях таких як дружба, щирість, традиції, взаємодопомога, чесність, відданість і справедливість. Тож в січні вас чекає добре сімейне кіно для всієї родини.

Коли тобі випадає шанс – роби і не гальмуй! Саме так вважає моя героїня Сніжана, яка робить усе, щоб вирватися з маленького містечка і почати жити на широку ногу. Цей образ мені видався цікавим і я спробувала зробити його досить яскравим і з певним викликом. Все вдалося, завдячуючи режисеру та крутій зоряній команді, яка присутня у фільмі, – коментує Олена Лавренюк, актриса.

Крім цього усі бажаючі могли поспілкуватися з акторами Ксенією Ждановою, Олександром Піскуновим та взяти автографи і сфотографуватися з відомим українським музикантом, який за сумісництвом став саунд продюсером фільму, Сергієм Бабкіним.

Коли вся моя сім’я опинилася на знімальному майданчику – я вже не міг залишатися осторонь цього процесу і теж погодився на зйомки. Спершу говорили тільки про роль у фільмі, але в процесі я ще й написав саундтрек. Тож у цій стрічці мені довелося перевтілюватися неодноразово. Тепер наша сім’я може сміливо заявити, що це наше сімейне кіно, – поділився своїми враженнями про зйомки у фільмі Сергій Бабкін, музикант і актор.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023