Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Харків підтримає моряків – 25 травня спливає півроку полону. Приходь на акцію до фонтанів ХНАТОБу

25 травня спливає рівно півроку, як наші моряки, незаконно захоплені російськими спецслужбами в Азовському морі, знаходяться у ворожому полоні.

25 травня о 12.00  ми виходимо на масове зібрання, аби нагадати харків’янам та гостям нашого міста, що наші полонені досі утримуються в тюрмах в країні-агресорі всупереч міжнародним договорам, законам та здоровому глузду. Ми виходимо, щоб наші вояки відчули, що ми їх не забули. Україна чекає на повернення своїх воїнів і готова до останнього боротись за їх повернення додому до своїх близьких.

полонені моряки, Росія

Акція проводитиметься без будь-яких партійних прапорів чи іншої політичної символіки. Ми вважаємо, що тема наших моряків є важливою для всіх незалежно від поглядів. Під час заходу ми плануємо невеличкий інформаційний мітинг про події 25-го листопада, а також плануємо урочисто запустити на воду фонтанів 24 кораблики, на честь наших воїнів, які знаходяться у російському полоні, захоплених в мирних нейтральних водах.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023