Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Харків обходить сніг, поки Київ засипало першими зимовими опадами

У столиці мокрий сніг і хуртовина вже обернулася заторами. Така погода зберігатиметься ще принаймні добу. Синоптики прогнозують, що вже 15-го листопада засніжить у південних областях України. Там йтиме дощ із мокрим снігом. На решті ж території або просто хмарно, або буде мрячно.Тобто, без істотних опадів. У ніч на четвер ожеледиця і мокрий сніг ще застануть мешканців Півночі та Центру.
Що ж до температури, то вночі в Україні 0, -5 градусів. Вдень 0+5 градусів, на Заході +3+8 градусів. Також з огляду на налипання у гідрометцентрі просять бути більш уважними водіїв і пішоходів. Ситуація на дорогах за такої погоди є вкрай складною. Так тільки у Києві станом на 13:00 середи сталося щонайменше 294 дорожньо-транспортні пригоди у зв’язку зі снігопадом. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023