Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Харків: Кращі комедії про жінок на сцені театру 7 та 8 березня

Одразу три топові комедії від театру «Новая сцена» покажуть до Міжнародного жіночого дня на площадці «Locus Ludi», а саме:

7 березня – «Чоловік на годину»,
8 березня – «Дура-любов»,
8 березня – «Приборкання Сьюзен».

Детальніше про кожну з них. У виставі «Чоловік на годину» ви побачите підміну та обман, які вдалися! Як же буде колишній актор, а нині простий декоратор Джек зображувати роль благовірного чоловіка господині будинку аби в це повірила суперниця ? Дізнаєтесь 7 березня о 19:00 у Будинку актора.

А ось у комедії «Дура-любов» покажуть історію про справжню жіночу дружбу. Класичний любовний трикутник. Тільки один з трьох вже 9 років … на тому світі. Зацікавились ? Тоді вам 8 березня до Будинку актора.

У виставі «Приборкання Сьюзен» ви побачите історію перевтілення «жвавої» перукарки в «освічену жінку». Зворушлива, життєстверджуюча і смішна історія кохання. Історія, після якої хочеться жити, історія, після якої хочеться по-новому поглянути один на одного, пережити чудові моменти, коли життя починається заново. У ролях : Ігор Мірошниченко , Ольга Солонецька, Сергій Дзялік, Наталя Іванська.

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023