Дивіться «ВІСТІ» на кабельному телеканалі “Трiолан.INFO”

Харків: 30 ударів ножицями – довічне ув’язнення для вбивці

Харківський апеляційний суд підтримав позицію прокуратури та залишив чинним вирок Куп’янського міськрайонного суду, яким 27-річного чоловіка засуджено до довічного позбавлення волі.

Як розповів заступник керівника місцевої прокуратури Олександр Михалік, чоловіка визнано винним у вбивстві, розбої та крадіжці (п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 4 ст. 187, ч.2,3 ст. 185 КК України).

Харків 30 ударів ножицями - довічне ув’язнення для вбивціПодія трапилася влітку 2016 року. Засуджений завітав у гості до нового знайомого. Чоловіки випивали разом.

Гість дізнався, що товариш проживає один та вирішив його вбити, щоб обікрасти оселю. Зловмисник близько 30 разів ударив жертву металевими ножицями у голову, шию та груди. Від отриманих травм 44-річний господар помешкання помер.

Забираючи речі загиблого, убивця не гребував нічим – серед вкраденого були і велосипед, і килим, й акустична система. Крім того, злодій забрав мобільний телефон та ключі від квартири. Він ще кілька днів ходив на місце злочину, де знаходилося тіло жертви, щоб винести з оселі цінності.

Викрили та затримали зловмисника за кілька днів після скоєння вбивства.

Прес-служба прокуратури Харківської області

Поділитися

з питань співпраці (093) 813-75-44 vistinews.kh@gmail.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється при вказуванні посилання на безпосередню адресу матеріалу і згадуванні назви visti.news. Матеріали з позначкою “реклама” публікуються на правах реклами, відповідальність за зміст несе рекламодавець. © Усі права захищені, 2023